Nye billeder her

Så blev Ditte og Dwayne 5 uger. De er nogle dejlige killinger, og især Dwayne er trådt i karakter den forgangne uge. Han er altid den første til at ligger sig til rette i skødet, når man sidder hos dem. Ditte er dronning af kravlegården. Hun styrer drengene med fast hånd. Både ham på hendes egen alder, men også dem der er lidt yngre. Hun elsker opmærksomheden, og kalder gerne på den, hvis man lige havde glemt, hun var der.
De spiser begge to gladeligt, når der bliver serveret for dem, og er flittige brugere af kattebakken.

E-kuldet blev så 4 uger. De er så søde <3
Eddie er en skøn bamse. Han sover ofte med næsen og hovedet lige ned i tæppet, og har derfor altid sorte “bussemænd”.
Edward er fræk! Han forstår altid at ligger sig, så man ikke kan undgå at kæle ham. Han er ikke helt pjattet med det der anden slags mad endnu, men han smager forsigtigt på det, når han bliver budt.
Elbjørn er den dejligste dreng. Han er lige så mild, som han er stor. Han har et fantastisk udtryk! Elbjørn skulle slet ikke hedde Elbjørn, men nu har han heddet det så længe, at jeg ikke nænner at ændre det. Og egentligt passer det meget godt på ham.
Elliot er vores lille hjerteknuser. Han har haft en hårdere start end de andre, og halter stadig lidt efter, men han er en lille fighter, og han skal nok fortælle, hvis der er noget han vil. F.eks. så kan han bedst sove, hvis det foregår i armen på en af os.