Krapylius Admiral General Aladeen

Admiral General Aladeen_14  Admiral General Aladeen_15Admiral General Aladeen_12  dsc_0084_resized Admiral General Aladeen_2  Admiral General Aladeen_13

Admiral er solgt og bor nu i Frederikssund, hvor han er blevet selskab til en anden skovkat. Han vil uden tvivl blive savnet her i huset, og der er allerede tomt uden ham, men jeg er sikker på han får det fantastisk hos hans nye familie. Vi ønsker dem i hvert fald alt mulig held og lykke.

Mød Admiral General Aladeen!! Han er den skønneste dreng. Nysgerrig og altid frisk på en snak og lidt kæl. Han er den sidstfødte og var størst ved fødslen. Det er nu overgået af brormand, men Admiral ligger heller ikke stille og sover dagen væk. Der skal ske noget, og der er oplevelser der skal opleves, og kampe der skal kæmpes.

Admiral er en helt enestående kat. Han går rundt og kalder på os om morgenen. Sætter man sig ned ved siden af ham går der ikke mange sekunder, før han ligger i skødet på ryggen og leger lige så stille. Sådan kan han så ligge lige så længe man har tid/lyst. For Admiral forlader ikke selv skødet igen. Han er simpelthen den dejligste killing, som nok skal sørge for han får den opmærksomhed han behøver.

Han er jo nok blevet mit lille hjertebarn herhjemme, og jeg prøver hele tiden på at finde argumenter for at han skal blive her. Han kravler ind under dynen om natten, og får han det for varmt ligger han sig op ved siden af hovedet i stedet. Han har fundet ud af at kattegodbidderne ligger i anden skuffe i køkkenet. Så hvis du alligevel er i gang med at lave mad, kan du vel lige så godt uddele godbidder også. Admiral viser gerne hvad det er han vil i køkkenet.
Han var en rigtig ballademager for nogle uger siden, men det er som om han har lagt det lidt bag sig igen. Bevares, der er stadig gang i ham, men blomsterne bliver ikke overfaldet på samme måde som før (jeg har permanent flyttet nogle), og gardinerne får også lov at være. Ofte kommer han kaldende, mens han smyger sig op af en. Admiral er en rigtig kæletrold med et helt specielt væsen.

Admiral General Aladeen_9

Powered by TSBA.mobi GoogleGraph Wordpress plugin

Admiral General Aladeen_5 Admiral General Aladeen_8 Admiral General Aladeen_10 Admiral General Aladeen_11

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *