Twikke’s Anna

anna7_resized

Twikke’s Anna

Denne skønne pige er endelig flyttet hjem til os. Vi har længe kigget efter en sølv pige og vi er rigtig glade for vi ventede, for Anna er fuldstændig skøn og lige hende det skulle være. Hun kommer når man kalder, og allerede på vejen begynder hun at spinde. Hun svarer, når man snakker til hende, og elsker at putte i skødet, når man sidder ved spisebordet eller i sofaen.

Anna er hurtigt faldet til. Hun synes O’Malley er noget af det sødeste og springer efter ham eller smyger sig op af ham. Admiral vil gerne lege, men det bliver lidt for vildt for Anna endnu. Så knurrer hun af ham, og han leger enten endnu vildere, eller også ligger han sig ned. Han har dog hele tiden Thyras øjne i nakken, of hun deler gerne øretæver ud, hvis han bliver for vild.

Thyra derimod har Anna lige fra første dag været helt ok med. Det var ikke helt gengældt fra starten af, men Thyra har nu taget Anna til sig og passer på hende som var det hendes egen. Hun tjekker lige ørene engang imellem for skidt, og en lille vask kan det godt blive til, når de putter. Thyra er endda begyndt at lege med hende, og de tager nogle løbeture igennem huset.

anna2_resized

Planen er at Anna skal på sin første udstilling i juni 2015. Vi er meget spændte, for det er også vores første udstilling.

anna5_resized anna4_resized

Navn: Twikke’s Anna
Født: 14.01.2015
Mor: Twikke’s Peach (g 09 22)
Far: Skaujenta’s Einunn (ns 09 22)
Farve: ns 09 22 – sortsølv blotched tabby med hvid
PKdef N/N
GSD4 negativ