Krapylius Garold “Gary” Wilson Jr.

Gary – Juni 2022

Gary er eneste overlevende killing efter Carlas kuld. Det var aldrig planen, at han skulle blive boende hjemme, men rigtig meget omkring hans fødsel gik ikke efter planen, så hvorfor skulle tankerne om hans bopæl ikke også ændre sig.

Navn: Krapylius Garold “Gary” Wilson Jr.
Født: 08.02.2022
Mor: Krapylius Charming Mis Carla
Far: Achilla Layla’s Ekko
Farve: a 03 – blå bicolour
PKdef N/N
GSD4 negativ

Gary voksede op hos en plejefamilie, og kom derfor først hjem til os igen da han var gammel nok til at flytte fra hans nye mor. Det der med at sælge en killing, som ikke bor hos dig, var vi virkelig ikke gode til, så det var først, da han flyttede hjem igen, at vi egentligt startede med at lede efter et blivende hjem.
Der gik lidt tid, men da en sød familie langt om længe henvendte sig, var det desværre for sent. Gary havde smeltet sig ind i vores ene datters hjerte, og den uskrevne regel om at hvis ét familiemedlem modsætter sig et salg, så bakker resten af familien op, var uundgåelig.

Han bruger nu derfor dagene på datterens værelse med at åbne klædeskabet og hive tøj ud et stykke af gangen, suppeleret med bogreolen, hvor han med yderst elegance kan stå på tæer eller balancere på sengebordet og plukke bøgerne enkeltvis ud fra reolen. Derudover ynder han at sove i positioner og på steder, der umuliggør samtidig brug af elektroniske devices som mobiltelefon, iPad eller computer.

Gary er en meget lille kat gemt i en meget stor krop og med en kæmpe personlighed. Han bidrager med rigtig meget sjovt i familien, men er nok også den kat vi har, som giver allerflest panderynker og fremkalder flest suk. Alt i alt er han en skøn dreng og vi knuselsker ham allesammen.