Krapylius Admiral General Aladeen

  thumb_DSC_0047_1024 thumb_DSC_0041_1024

Krapylius Admiral General Aladeen

Admiral flyttede hjem igen sidst på sommeren 2014, efter at have forsøgt sig som selskab til en ældre hunkat på Sjælland. Admiral vil rigtig gerne være selskab, og desværre nok også en del mere end en ældre hunkat ønskede. Så af hensyn til hende, flyttede ham tilbage. Planen var ikke at han skulle blive her, men jeg tror vi glemte at sætte ham til salg, så han er her endnu. Han blev kastreret kort efter ankomst, sat på plads af de gamle, prøvede grænserne af, sat på plads endnu en gang, testede om de nu mente det. Og sådan er det faktisk stadig lidt engang imellem..

Admiral er stadig lige så skøn som da han var lille. Han snakker en del, og kalder meget. Han ligger sig op på spisebordet (stedet der er forbudt for katte) når der bliver lavet mad, for ellers kan han ikke følge med. Han elsker at blive skubbet rundt i en papkasse på gulvet og så har han lært at “dække” for en godbid.

Jeg tror faktisk at man kan gå så langt at sige, at han er en klog kat. Desværre gider de gamle katte ikke lege med ham, selv om han gentagne gange tester om de nu stadig mener det.

Stamtavle

leAdmiral General Aladeen_16 Adimral General Aladeen_19